diumenge, 26 de juny del 2011

Reforma de la negociació colectiva: una estafa a tres bandes

Ara li toca el torn a una vulgar maniobra d'encobriment de la inutilitat dels mal anomenats “sindicats majoritaris”. El Govern neoliberal del PSOE actua de comparsa major de l'escenificació d'un fals desencontre entre CEOE, CCOO i UGT. No pot qualificar-se d'una altra manera venint d'els qui no han perdut ocasió d'abraçar-se i donar-se la mà mentre les condicions laborals dels treballadors i treballadores es precaritzen sense fre. Hagués quedat molt lletja la baixada de pantalons, l'enèsima ja, de CCOO i UGT, i pogués mosquejar al personal veure els capitostos de la CEOE celebrar el seu proper assoliment amb xampany. Així que res millor que tirar-li un capot als camarades alliberats sindicals. Un decret llei els cobrirà les vergonyes, mentre que camuflarà el somriure vampíric de la CEOE.

L'agenda del gran capital és a punt de donar un dels seus passos més importants: la rebaixa salarial generalitzada.

I així serà sense remei si no posem en marxa un boicot generalitzat cap a aquests sindicats grocs i traïdors, cap a aquests partits polítics corruptes i cap a aquesta patronal canalla i indecent.

Els treballadors i treballadores, és igual si en actiu o en atur, tenim cada vegada menys temps per reflexionar: la misèria està molt a la vora. És el moment de les decisions, dels gestos valents, de donar la cara. És el moment de la gent honrada i la CNT posa a la seva disposició els seus recursos organitzatius per construir un front decidit contra els trilers de l'economia. Està en joc el nostre futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada