diumenge, 5 de juny del 2011

[NOTA DE PREMSA] Creació de la Secció Sindical de CNT-AIT a l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola.



SECCIÓ SINDICAL DE TREBALLADORS/ES DE
L ́AJUNTAMENT DE SANT SALVADOR DE GUARDIOLA

Laboral / Sant Salvador de Guardiola Manresa, 03/06/2011
Creació de la Secció Sindical de CNT-AIT a l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola.
Creació de la Secció Sindical de CNT-AIT a l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola.

  • El dia 26 de maig es va comunicar la creació de la Secció Sindical a l'Ajuntament Guardiolenc.
  • La Secció Sindical de CNT-AIT ha demanat una reunió amb l'Alcalde reelegit Albert Miralda, per solucionar algunes qüestions en les condicions de treball i contractuals d'alguns treballadors.
  • El Sindicat encara no ha rebut resposta sobre la proposta de reunió.
  • El Sindicat espera resposta per part de l'empresa abans de començar les mesures sindicals i jurídiques que es creguin pertinents.
Us volem informar de la creació de la Secció Sindical de CNT-AIT a l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola. La creació de la Secció ha sorgit degut a alguna problemàtica sorgida a la plaça de manteniment de les instal.lacions esportives del municipi.
A la zona esportiva municipal de Sant Salvador de Guardiola, que ocupa una superfície d’uns 15.000m2 i en l’actualitat acull el camp de futbol, el pavelló i uns vestidors bàsics que presten servei als dos equipaments, més la zona del C.E.I.P. Montserrat dedicada a les activitats extraescolars , l'Ajuntament només té una persona assignada per realitzar totes les tasques: neteja, obertura de portes , manteniment, marcatge del camp de futbol, etc,... a una persona i aquesta té la categoria d'auxiliar.
La sobrecàrrega de feina que va patir el company, que a part de fer hores extres només va gaudir de tres dies de festa al llarg de dos mesos, ha provocat problemes a la salut del treballador el qual s'ha ressentit d'una antiga lesió de genoll que l'ha portat a caure en baixa per malaltia. Actualment està substituït.
Hi ha informes mèdics del servei d'Urgències de Sant Joan de Déu de Manresa amb data de principis del mes de maig que recomanen l'us de crosses, l'aplicació de gel i rehabilitació. Aquesta rehabilitació, donat que la Seguretat Social no l'ha facilitat, l'està costejant el treballador.
Per arrodonir la situació del company , l'empresa, un organisme públic com és l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola, deu econòmicament totes les hores extres realitzades l'any passat, juntament amb les compensacions econòmiques per els dies de vacances no realitzats durant el 2010.
De moment tant la Secció Sindical com el Sindicat, en senyal de bona voluntat, espera la reunió amb l'Alcalde del municipi, Albert Miralda, abans de fer públiques tota una serie de irregularitats comeses per aquest ajuntament, ja que les exposades en aquesta nota de premsa són només la punta de l'iceberg.
Secció Sindical de treballadors/es de l ́Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola.

PER LES CONDICIONS DIGNES AL LLOC DE TREBALL I PER LA QUALITAT DELS SERVEIS PÚBLICS, NI UN PAS ENRERE!!!

Sindicat d'Oficis Varis de Manresa de la CNT-AIT . Secretaria de Premsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada