divendres, 24 de juny del 2011

Formularis d'impugnació contra la retallada del 5% al personal funcionari i al personal laboral.


EL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL RESPON A L'IMPUGNACIÓ DE LA RETALLADA SALARIAL DEL 5% ALS TREBALLADORS/ES DE LA FÀBRICA DE MONEDA I TIMBRE, NO ADMITINT-LA A TRÀMIT.

La retallada de salaris del 5% als empleats públics aprovat pel Govern el 20 de maig de 2010 ha estat avalat pel polititzat Tribunal Constitucional. La qüestió presentada per l'Audiència solament afecta als 1.700 treballadors de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre (FNMT), que van impugnar la disminució salarial. Però la resolució del Constitucional podria tenir o no efecte sobre els i les més de 700.000 treballadores contractades per l'Estat, autonomies, Ajuntaments i resta d'ents públics. Això dependrà ,com sempre, de la reacció d'aquestes i de les lluites que es facin contra les retallades dels serveis públics.

Animem a totes les persones que o bé treballin com a funcionàries o bé com a personal laboral, presentin impugnació sobre aquesta decisió i lluitin pels seus drets.

Adjuntem dos models d'impugnació, un per a empleats públics i un altre pel personal laboral. Retocant l'ent, municipi i les variacions que es creguin convenients, serviria per presentar-la a qualsevol ent públic.

Les reclamacions de quantitats es poden presentar al cap d'un any en el cas del personal laboral i fins a quatre anys pel personal funcionari.

                             LLUITA PELS TEUS DRETS!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada