diumenge, 5 de juny de 2011

1ºButlletí informatiu de la Secció Sindical de CNT-AIT a l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola.


Creació de la Secció Sindical de CNT-AIT a l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola.

  • El dia 26 de maig es va comunicar la creació de la Secció Sindical a l'Ajuntament Guardiolenc.
  • La Secció Sindical de CNT-AIT ha demanat una reunió amb l'Alcalde reelegit Albert Miralda, per solucionar algunes qüestions en les condicions de treball i contractuals d'alguns treballadors.
  • El Sindicat encara no ha rebut resposta sobre la proposta de reunió.
  • El Sindicat espera resposta per part de l'empresa abans de començar les mesures sindicals i jurídiques que es creguin pertinents.
Us volem informar de la creació de la Secció Sindical de CNT-AIT a l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola. La creació de la Secció ha sorgit degut a alguna problemàtica sorgida a la plaça de manteniment de les instal.lacions esportives del municipi.
A la zona esportiva municipal de Sant Salvador de Guardiola, que ocupa una superfície d’uns 15.000m2 i en l’actualitat acull el camp de futbol, el pavelló i uns vestidors bàsics que presten servei als dos equipaments, més la zona del C.E.I.P. Montserrat dedicada a les activitats extraescolars , l'Ajuntament només té una persona assignada per realitzar totes les tasques: neteja, obertura de portes , manteniment, marcatge del camp de futbol, etc,... a una persona i aquesta té la categoria d'auxiliar.
La sobrecàrrega de feina que va patir el company, que a part de fer hores extres només va gaudir de tres dies de festa al llarg de dos mesos, ha provocat problemes a la salut del treballador, el qual s'ha ressentit d'una antiga lesió de genoll que l'ha portat a caure en un procés de baixa per malaltia. Actualment està substituït.
El company està ja donat d'alta per la Seguretat Social. Aquesta alta està impugnada, ja que els responsables mèdics que s'en cuiden així ho han decidit després d'avaluar una possible operació. Aquesta impugnació està més que justificada ja que hi ha informes mèdics del mateix organisme que contradiuen l'alta i recomanen l'us de crosses, l'aplicació de gel i rehabilitació. La demanda al jutjats contra aquesta actuació ja està en marxa.
Per arrodonir la situació del company , l'empresa, un organisme públic com és l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola, ha comunicat al treballador (dos dies abans de les eleccions) que aquest deixarà de rebre el salari que li correspon des de la data de l'alta impugnada. Tot això sent conscient que deu econòmicament totes les hores extres realitzades l'any passat, juntament amb les compensacions econòmiques pels dies de vacances no realitzats durant el 2010. Actualment el tractament mèdic de rehabilitació se l'ha de pagar el treballador de la seva butxaca i amb la situació econòmica que li queda possiblement l'hagi de deixar.
De moment tant la Secció Sindical com el Sindicat, en senyal de bona voluntat, espera la reunió amb l'Alcalde del municipi, Albert Miralda, abans de fer públiques tota una serie de irregularitats comeses per aquest ajuntament, ja que les exposades en aquesta nota de premsa són només la punta de l'iceberg. L'Ajuntament d'aquest municipi, com part de l'administració, ha de parar i solucionar qualsevol irregularitat, esperem que aquesta sigui la seva reacció.
Secció Sindical de treballadors/es de l ́Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola.
PER LES CONDICIONS DIGNES AL LLOC DE TREBALL I PER LA QUALITAT DELS SERVEIS PÚBLICS, NI UN PAS ENRERE!!!

El Sindicat posa al servei dels treballadors del municipi de Sant Salvador de Guardiola els seus serveis jurídics. Per qualsevol consulta, reclamació o denuncia que pugin tindre respecte a les seves condicions laborals. Telèfon: 615.402.071.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada