dimecres, 5 d’octubre del 2011

L’Ajuntament d’Olot incompleix les resolucions judicials.

Un cop més, l’ajuntament d’Olot incompleix el que la seva legislació laboral i els jutges del seu Sistema determinen, doncs el passat dia 14 de setembre de 2011, el jutge donava la raó un cop més als nostres companys i a la CNT en la demanda contra el consistori, doncs obliga amb una sentència d’execució provisional a que l’ajuntament compleixi el que ja va estar dictat en el judici del passat mes d’abril. Això és: indemnitzar a un dels nostres companys amb 45 dies per any treballat i a readmetre l’altre al seu lloc de treball o en un d’equivalent segons les seves capacitats, o en cas contrari (cosa absurda des del punt de vista de les necessitats dels ciutadans d’Olot) a seguir pagant-li el sou tot i no indicar-li un lloc on desenvolupar la feina.

Com podeu comprovar als documents que us enllacem ( Execució provisional sentència DavidExec. Prov. Sent. Francesc ), el plaç per reincorporar al nostre company David al seu lloc de treball expirava el passat dia 18 de setembre, i a dia d’avui, i després d’una reunió mantinguda amb el Gerent de l’ajuntament, seguim esperant. Tot i que amb to amenaçador va dir que “tindríem notícies seves“. Estem esperant Sr. Gerent!
Per altra banda, a principis d’agost, el regidor Estanislau Vayreda i la cap de personal ens manifestaven la disposició de l’ajuntament a pagar la indemnització de 45 dies per anys treballat a l’altre company, admeten que els seus serveis jurídics els indicaven que tenien perduda la causa i que procedia pagar el que es deu, però a dia d’avui, de manera incomprensible, doncs el deute augmenta cada dia que passa, l’ajuntament no dona senyals de vida per signar un acord (pel que es veu, quan els diners no són teus, no costen gaire de llençar…).
D’aquesta manera un cop més queda retratat el consistori olotí, evidenciant amb aquest incompliment reiterat la persecució per motius sindicals de què són objecte els nostres companys i per extensió la CNT.
En breu donarem un ultimàtum als responsables de l’ajuntament perquè reflexionin i acabem amb el conflicte. En cas contrari continuarem i reforçarem la nostra campanya d’acció directa i a més donarem els passos jurídics necessaris perquè l’ajuntament sigui penalitzat un cop més.

Teniu informació més detallada a: http://olot.cnt.es/ajuntamentolot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada