dijous, 10 de novembre de 2011

[NOTA DE PREMSA] CNT-AIT ha posat dos demandes al Jutjat Social contra l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola.


CNT-AIT ha posat dos demandes al Jutjat Social contra l'Ajuntament
de Sant Salvador de Guardiola.
  • L'Ajuntament ha respòs anormalment amb Silenci Administratiu a les dos reclamacions prèvies interposades pel Sindicat. 

  • Una contra el Decret d'Alcaldia 245/2011 per acomidament i una segona, també contra aquest Decret, per reclamació de quantitats. 

  • Segons argumenta al decret d'alcaldia 245/11, l'ex-convergent i actual membre del partit Gent Pel Canvi i gràcies al suport de Unió Democràtica de Catalunya Sr. Alcalde Albert Miralda, el Delegat de la Secció Sindical que CNT-AIT té a l'Ajuntament, és va donar de baixa voluntària el 3 d'agost d'enguany. També reconeix impagament d'hores extres fetes entre l'octubre i el novembre del 2010.

Al mateix Decret d'alcaldia 245/11 es parla de requeriments que es van fer després de que el treballador fos donat d'alta per inspecció mèdica el 27 d'abril de 2011. Es diu que en els requeriments se li demanava al treballador que justifiqués la seva absència al lloc de treball. El treballador va aportar fins a 6 informes mèdics en diferents instàncies a l'Ajuntament. En aquest Decret es nega aquesta aportació que es va per instància el 20 de juny.

El dia 20 de juliol va haver a l'Ajuntament una reunió entre Ajuntament, Diputació de Barcelona i Sindicat. A la reunió es van parlar d'una serie d'irregularitats que hi han en matèria de seguretat i higiene, calendari laboral, abonaments d'hores extres i drets sindicals etc,...

L'Ajuntament ha pagat al delegat sindical de la CNT-AIT parcialment les hores que devia des del 2010 i que altres treballadors que anteriorment van ser acomiadats de manera il·legal mai van arribar a cobrar. A la reunió el 20 de juliol de 2011, la Secretaria de l'Ajuntament davant de la persona que van enviar de la Diputació va manifestar que a l'Ajuntament no es jugava amb diner negre i personal de RR.HH. afirmava que totes les hores extres que es feien a l'Ajuntament estaven reflexades a les nòmines, cosa que el pagament de les hores que devien des de 2010 contradiu.

Veiem com d'aquesta manera tan peculiar Albert Miralda ha intentat esquivar el contracte en frau de llei que el delegat sindical de CNT-AIT tenia amb l'Ajuntament i que finalitzava el dia 31 d'agost.

Que l'Administració Pública respongui amb un Silenci Administratiu, considerada per ella mateixa, una resposta anormal, a un acomiadament encobert d'un Delegat Sindical de la CNT-AIT fet passar per baixa voluntària, és comparable a que l'empresa privada no comparegui a una conciliació prèvia al Jutjat Social.

El Sindicat seguirà una campanya de denúncia pública sobre les moltes irregularitats que es cometen a Sant Salvador de Guardiola, especialment a la zona esportiva del municipi.

Per més informació sobre l'Alcalde Albert Miralda reclamat als jutjats també durant el 2010:

Sindicat d'Oficis Varis de Manresa de la CNT-AIT . Secretaria de Premsa
                                                             ###
Per ampliar informació o altres documents (Dades no publicables), telèfon: 615.402.071

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada